Salsa kukurydziana i awokado
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać kukurydza i awokado Salsan spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 118 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12 i kosztuje 35 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, pieczone warzywne chipsy tortilla garden ranch, oryginalny sos pieprzowy Cayenne Franka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Salsa kukurydziana i awokado, Salsa Kukurydziana Z Awokado, oraz Salsa Z Awokado I Kukurydzy.
Instrukcje
W średniej misce, wymieszać kukurydzę, pomidor, zieloną cebulę i kolendrę. W małej misce wymieszać sok z limonki, olej, sól czosnkową i sos pieprzowy z trzepaczką do wymieszania; wlać mieszaninę kukurydzy. Wymieszać do pokrycia. Delikatnie wymieszaj awokado.
Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę do mieszania smaków.