Salsa jabłkowo-ogórkowa może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 23 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na 22 grosze za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 8. Mieszanka ogórka obrane, granny smith jabłko obrane, papryka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Salsa Zielone Jabłko-Ogórek, Łosoś z jabłkiem, ogórkiem, salsą z awokado, oraz Salsa Ogórkowa.
Instrukcje
1
W misce wrzucić jabłko z ogórkiem, cebulą i pieprzem. Wymieszać z octem i cukrem, doprawić solą i podawać.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest Teutonic Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.