Salsa Fire and Ice

Salsa Fire and Ice
Przepis ogień i lód Salsan jest gotowy w około 15 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe, całe 30, i wegańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 53 kalorie, 1G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka cebuli, olej roślinny, sok z limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Tylko kilku osobom spodobała się ta przystawka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Fire Roasted Salsa, Salsa Pieczona W Ogniu, oraz Salsa Pieczona W Ogniu dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować DeLoach Russian River Pinot Noir. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 14 dolarów za butelkę.
DeLoach Russian River Pinot Noir
DeLoach Russian River Pinot Noir
Piękny rubinowy czerwony kolor w szkle, Rosyjska Rzeka Pinot Noir 2018 otwiera się jasnoczerwonymi aromatami owoców truskawek i wiśni. Smaki malin, rabarbaru i ciemnej śliwki spotykają się z odrobiną przyprawy i jasnej kwasowości. Jest to wino o średniej zawartości, z umiarkowanymi taninami i utrzymującym się i przepysznym wykończeniem
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia12
Magazyn