Różowy lód
Pink Ice może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru dodatków. Ten przepis służy 10 porcjom. Jedna porcja zawiera 178 kalorii, 0 g białka i 9 g tłuszczu. Za 30 centów za porcję ten przepis pokrywa 0% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową, bezmleczną i przyjazną dla fodmap. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Udaj się do sklepu i kup polewę do cukierków, cukierki miętowe, ekstrakt z mięty pieprzowej i kilka innych rzeczy, które przygotujesz już dziś. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 7%, to danie można ulepszyć. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także ciasto lodowe z różową lemoniadą i ogromny pakiet nagród za zrobienie lodów, lody z różową lemoniadą i różowy lucjan w skorupce soli morskiej z winem lodowym Nage.
Instrukcje
W kuchence mikrofalowej rozpuść polewę cukierkową przy mocy 70% przez 1 minutę; zamieszać. Podgrzewaj w kuchence mikrofalowej w dodatkowych odstępach 10–20 sekund, mieszając, aż masa będzie gładka.
Wymieszaj pokruszone cukierki, ekstrakt z mięty pieprzowej i barwnik spożywczy.
Rozłóż na woskowanym papierze, aby całkowicie ostygł. Podziel na małe kawałki; przechowywać w szczelnym pojemniku.