Ryż twarogowy (Dahiwale Chawal) jest bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 14 porcjami. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 163 kalorie, 4G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka mango, sól, ghee i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 46%. Spróbuj ryż twarogowy, jak zrobić ryż twarogowy (ryż jogurtowy), rice pakora / chawal ke pakore, oraz Kotlet ryżowy Sama ke chawal ki Tikki | Samvat dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Ryż opłukać 2 razy zimną wodą; odcedzić. Przynieś ryż i 4 szklanki wody do wrzenia w dużym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać olej i sól. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 15 minut lub aż ciecz zostanie wchłonięta. Puch z widelcem. Łyżka ryżu do dużej miski; ostudzić do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala