Ryba z curry ogórek pomidor woda i pomidor ziołowy Sałatka

Ryba z curry ogórek pomidor woda i pomidor ziołowy Sałatka
Need a bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i danie główne pescatarian? Ryba z curry ogórek pomidor woda i pomidor ziołowy sałatka może być wybitny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 30g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 206 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $4.16 za porcję. Mieszanka melisy, pomidorów, curry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Sałatka Ziołowa Z Ogórkiem Pomidorowym Z Balsamicznym Winegretem, Sałatka pomidorowo-ogórkowa z kremowym sosem ziołowym, oraz Sałatka Z Pomidorów, Kantalupy I Bazylii Z Wodą Z Pomidorów dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Czysty ogórek, pomidor, curry i sól w blenderze, aż będzie gładka, około 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Curry W ProszkuCurry W Proszku
OgórekOgórek
PomidorPomidor
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Wyłóż sito o drobnych oczkach z zwilżonym ręcznikiem papierowym i ustaw na dużej szklanej miarze, a następnie przenieś mieszaninę ogórka na sito i odstaw do osuszenia, aż płyn odmierzy 2/3 szklanki, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
OgórekOgórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
SitoSito
3
Jeśli ciecz mierzy mniej niż 2/3 szklanki, delikatnie wycisnąć ręcznik papierowy przez sito, aż ciecz wyniesie 2/3 szklanki. Wyrzucić ciała stałe i przenieść ciecz do 2-do 3-ćwiartkowego rondla.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
SitoSito
4
Gotować ogórek pomidor wody, aż zmniejszy się do około 1/3 szklanki, a następnie zdjąć z ognia i ostudzić do temperatury pokojowej, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
OgórekOgórek
PomidorPomidor
WodaWoda
1
Skórkę, w tym całą białą skórkę, wyciąć z cytryny ostrym nożem do parkowania. Pracując nad miską, odcinamy segmenty wolne od membran, pozwalając segmentom wpaść do miski, a następnie kroimy segmenty, rezerwując sok w filiżance.
Składniki, których będziesz potrzebować
SokSok
CytrynaCytryna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Delikatnie wrzucić segmenty cytryny i zarezerwowany sok z pozostałymi składnikami sałatki w dużej misce. Wymieszać w schłodzonej ogórkowej wodzie pomidorowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
OgórekOgórek
PomidorPomidor
SokSok
CytrynaCytryna
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
1
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 260°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Ryby opłucz i osusz.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
3
Filety posmarować olejem i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
4
Piecz filety w 1 warstwie na lekko naoliwionej płytkiej patelni do pieczenia, aż tylko gotowane przez, 4 do 8 minut, w zależności od grubości filetów.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
5
Podawać sałatkę ziołową z pomidorów na wierzchu ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
RybyRyby

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Menage Trois Limelight Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 11 dolarów za butelkę.
Menage a Trois Limelight Pinot Grigio
Menage a Trois Limelight Pinot Grigio
Ménage à Trois Limelight rzuca światło na orzeźwiające cytrusowe smaki w najbardziej olśniewający sposób. Limelight to nowa gwiazda z seksownymi aromatami kwiatu pomarańczy, które prowadzą do pikantnej limonki i przepysznych smaków jabłek Granny Smith, które sprawiają, że jesteś pucker up. Nutę wiciokrzewu i mineralności równoważą wyraźne nuty cytrusowe, zanim zasłony opadną, z orzeźwiającym, chrupiącym wykończeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia71
Magazyn