Ryba Pieczona W Piekarniku
Need a pescatariańskie danie główne? Pieczone ryby w piekarniku może być niesamowity przepis, aby spróbować. Na 8,63 zł / porcja, ten przepis okładki 46% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 104g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 738 kalorii. Ten przepis służy 1. Mieszanka pieprzu cayenne, ryby, parmezan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest dostarczany przez Recipezaar. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest świetny. Ryba Pieczona W Piekarniku, Ryba Pieczona W Piekarniku, oraz Paluszki Rybne Pieczone W Piekarniku są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218°.
Mąkę i pieprz połączyć w płytkim bowl.In drugą miskę, połączyć jajko i water.In trzecia miska, połączyć płatki kukurydziane, ser i cayenne.Ryby pogłębiać w mieszaninie mąki, następnie mieszaninę jaj i płaszcz z płatków kukurydzianych.
Umieść filety rybne na blasze do pieczenia, która została pokryta nieprzywierającym sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 218° przez 10-15 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Wino FitVine Pinot Grigio z oceną 4.4 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
FitVine Wino Pinot Grigio
To lekko wytrawne białe wino ma jasny kolor. Jest czysty, chrupiący, świetnie smakuje z nutami kwiatowymi na nosie i smakami zielonego jabłka i nutą cytrusów. Wykończenie jest świeże.Ciesz się wieczorem bez poświęcania jutra.