Rumiana Bruksela Z Masłem Klonowym Z ' Choosing Sides
Rumiana Bruksela z masłem klonowym z " Choosing Sides is a bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 4. Na $1.94 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 262 kalorie, 8G białka, oraz 16G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz syrop klonowy, brukselkę, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka z Persimmon, granatu i pistacji z miodem cytrynowym Vinaigrette z ' Choosing Sides, Rumiane masło i cytryna brukselka, oraz Szkliwione brukselki i jabłka w rumianym maśle i śmietanie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218°.
Posmaruj 1 łyżkę oliwy z oliwek na blasze do pieczenia i przenieś ją do gorącego piekarnika na 5 minut.
Tymczasem w dużej misce do mieszania wrzucić kiełki z pozostałą łyżką oliwy z oliwek oraz solą i pieprzem.
Wylej kiełki na gorącą blachę do pieczenia i rozłóż na jedną warstwę. (Poświęć czas na umieszczenie każdej kiełki wyciętej z boku na szczególnie chrupiące i rumiane kiełki.)
Piecz brukselkę przez 15 do 20 minut, aż roztopi się widelcem, a po bokach na blasze do pieczenia utworzy się ciemnobrązowa skórka.
Podczas gdy kiełki pieczone, roztopić masło w małym rondlu na średnim ogniu, wirując wokół, jak staje się płynny. Uważaj na masło, gdy zacznie się spieniać. Jeśli przyjrzysz się płynnemu maśle, które gotuje, zobaczysz drobne plamki brązu (które są brązowawymi ciałami stałymi mleka). Kontynuuj podgrzewanie, aż zacznie pachnieć orzechowo i zmieni się z białawego na złoty do jasnobrązowego. Natychmiast wyjąć z ognia i wymieszać z syropem klonowym. Mieszaj energicznie, gdy mieszanina skwierczy i tryska. Odstawić do rondla, aż brukselka zakończy pieczenie.
Wyjąć brukselkę z piekarnika i przełożyć do miski.
Skropić masło klonowe na całym, podrzucając do płaszcza równomiernie.
Obok: Indyk pieczony z boczkiem
Rolada schabowa nadziewana jabłkiem, gruszką i szałwią
Kurczak wolno gotowany i Cippolina
Udko jagnięce nadziewane ziołami