Rozmarynowy Popcorn Z Orzeszkami Pinii
Need a bezglutenowa i wegańska przystawka? Rozmarynowy Popcorn z orzeszkami pinii może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 69 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 14. Jeśli masz gałązki rozmarynu, oliwę z oliwek, sól morską i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób lubiło to Amerykańskie danie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 31%. Podobne przepisy to Kalafior pieczony na patelni z orzeszkami pinii, czosnkiem i rozmarynem, Piersi z kurczaka z rozmarynem, orzeszkami pinii i verjuice, oraz Przepis Na Pizzę Z Zielonymi I Czerwonymi Winogronami, Rozmarynem , Orzeszkami Pinii I Ric.
Instrukcje
Olej gotować w małym rondlu na małym ogniu 3 minuty.
Dodaj ziarna popcornu, gałązki rozmarynu i 1 łyżeczkę soli morskiej.
Wyjąć mieszaninę z ognia; przykryć i odstawić w temperaturze pokojowej 48 godzin.
Odcedzić ziarna, zastrzegając 3 łyżki oleju; wyrzucić gałązki rozmarynu.
W dużym holenderskim piekarniku umieść 3 łyżki oliwy z oliwek i ziaren popcornu.
Gotuj ziarna, przykryte, na dużym ogniu, często potrząsając patelnią przez 4 minuty, aż popping zacznie zwalniać.
Usuń popcorn z ognia, i odstawić 2 minuty lub aż popping zatrzymuje.
Umieść popcorn w dużej misce.
Dodać pozostałe 1/2 łyżeczki soli, orzeszki piniowe i posiekany rozmaryn, i wrzucić.