Wiśni Rozdrabniacze czekolady może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 60. Jedna porcja zawiera 89 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 11 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jeśli masz pod ręką proszek do pieczenia, cukier granulowany, cynamon i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Rozdrabniacze Do Czekolady Wiśniowej, Rozdrabniacze Do Czekolady, oraz Rozdrabniacze czekolady - nowy znaleziony faworyt do robienia ciasteczek z kawałkami czekolady dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
W małej misce wymieszać mąkę, proszek do pieczenia, cynamon i sól. Ubij razem masło i cukry w dużej misce z mikserem elektrycznym, aż do wymieszania i dodaj jajka, 1 na raz, dobrze ubijając po każdym dodaniu i wanilię. Ubić mieszankę mąki na małej prędkości, aż dobrze się wymieszać, a następnie wymieszać w kawałkach czekolady i wiśni drewnianą łyżką.
Umieść poziom łyżki ciasta 1 ' cale od siebie na nasmarowane blachy do pieczenia i piec w partiach w środku piekarnika, aż złoty wokół krawędzi, 12 do 15 protokół. Schłodzić na arkuszach 2 minuty przed przeniesieniem do szafy w celu całkowitego ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Piekarnik
1
Ciasteczka przechowywać, w hermetycznym opakowaniu, 5 dni.