Sałatka z zielonej fasoli w pomidorach
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sałatki z zielonej fasoli w pomidorach. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 196 kalorii, 7G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka fasoli, zielona cebula, ocet winny, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 77%. Spróbuj Sałatka z zielonej fasoli z suszonymi pomidorami i bazylią, Sałatka z zielonej fasoli z pomidorami i świeżą bazylią, oraz Sałatka Z Zielonej Fasoli Z Kukurydzą, Pomidorkami Koktajlowymi I Bazylią dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 9 składników w płytkim naczyniu lub heavy-duty zip-top plastikowej torbie; dodać czarną fasolę i fasolkę szparagową. Przykryć lub zamknąć i pozostawić mieszaninę na 30 minut.
Wyciąć 1/4-calowy kawałek z góry każdego pomidora; miarka się i wyrzucić miąższ, pozostawiając skorupki pomidora nienaruszone. Odwrócić skorupki pomidora i osuszyć na papierowych ręcznikach.
Umieścić każdą skorupę na talerzu sałatkowym. Łyżka 1/4 szklanki mieszanki fasoli do każdej skorupki pomidora; łyżka pozostałej mieszaniny równomiernie na talerzach wokół muszli.
Dekorować, w razie potrzeby.