Roy Choi Ketchup Fried Rice Recipe
Roy Choi Ketchup Fried Rice Recipe może być tylko przystawką szukasz. Jedna porcja zawiera 462 kalorie, 8G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz kimchi, jajko, jednodniowy ryż i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Roy Choi ' s Los Angeles-Style Double Cheeseburger Recipe, Przepis Na Smażony Ryż, oraz Pieczona pierś z kaczki z miodowym sosem sojowym i Pak Choi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej dużą patelnię lub wok na dużym ogniu i dodaj olej. Wrzucić wszystkie warzywa i kimchi i smażyć na minutę lub tak, aż zaczniesz widzieć trochę koloru na warzywa.
Przenieść warzywa do miski i powrót patelni do pieca.
Dodać odrobinę więcej oleju do patelni i dodać ryż, mieszając go od czasu do czasu.Gotować ryż, aż robi się trochę chrupiące, następnie dodać warzywa do ryżu i mieszać przez minutę lub dwie.
Dodać ketchup i wymieszać wszystko wokół, aż ryż całkowicie wchłonie ketchup.
Zdjąć z ognia i umieścić małą patelnię nad płomieniem.Smaż jajko jak chcesz.
Podawaj sobie miskę ryżu i top z jajkiem sadzonym i posypką nasion sezamu.Oglądaj Ulicy Sezamkowej, jak jesz ketchup smażony ryż jak G. wypróbuj te przepisy smażony ryż na Food Republic: chińska kiełbasa i Broccolini smażony ryż przepis
Jajka I Boczek Z Pikantnym Smażonym Ryżem Przepis