Rotelle z prażoną kukurydzą, Duszowaną cukinią, pieczonym czosnkiem, Oregano i fetą
Rotelle z pieczoną kukurydzą, Duszowaną cukinią, pieczonym czosnkiem, Oregano i fetą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $1.95 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 573 kalorie, 22g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Jeśli masz cebulę, oliwę z oliwek, cukinię i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cukinię, można śledzić to danie główne z Placki Deserowe Z Cukinii jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%. Spróbuj Pieczone Burgery z cukinii z czosnkiem bitą fetą, Prażona Kukurydza Z Masłem Oregano, oraz Pieczona Jagnięcina Z Czosnkiem I Oregano dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Owinąć kukurydzę w folię i piec w rozgrzanym piekarniku przez około 1 godzinę. Można to zrobić z wyprzedzeniem w dniu przygotowania.
Rotelle gotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Odcedzić i zarezerwować 1 szklankę wody do gotowania.
Makaron przełożyć do dużej miski.
Tymczasem rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj kukurydzę pokrojoną z kolby, cukinię i cebulę i smażyć przez 3 minuty, aż złoty kolor będzie brązowy.
Dodać oregano i gotować 1 minutę.
Dodać bulion i pieczony czosnek i doprowadzić do duszenia. Dusić 5 minut.
Wlać mieszaninę na makaron i wrzucić do połączenia, dodając wodę do gotowania, jeśli to konieczne, do zwilżenia makaronu. Składamy natkę pietruszki i doprawiamy do smaku solą i czarnym pieprzem.
Makaron przełożyć na półmisek i udekorować serem feta.