Skórki ziemniaczane wołowe Canapé z jogurtem Avocado Aioli
Skórki ziemniaczane wołowe Canapé z jogurtem awokado Aioli to bezglutenowe hor d ' oeuvre. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 101 kalorii. Udaj się do sklepu i odebrać pieczeń wołową, russet pieczenia ziemniaków, kolendra, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Skórki Ziemniaczane Z Brokułów I Cheddaru Z Kremem Z Awokado, Brokuły i Cheddar-Nadziewane skórki ziemniaków z kremem z awokado, oraz Superbowl Snacks: Skórki Z Awokado Chorizo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°. nakłuć ziemniaki widelcem.
Pieczemy ziemniaki od 1 godziny do 1 godziny 15 minut lub do miękkości.
Odstawić, aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć, o 30 minut.
Ziemniaki pokroić wzdłuż na połówki; ostrożnie zgarnąć miąższ, pozostawiając 1/4-calowe muszle.
Pokrój każdą skorupę ziemniaka na 2 kliny.
W małej misce, mash awokado; dodać jogurt, czosnek, kolendra, 1/2 łyżeczka przyprawy do grilla i sok z limonki; dobrze wymieszać.
Top każdy klin ziemniaka z około 1 łyżka mieszanki awokado i plaster wołowiny; posypać szczyty z pozostałych 1 łyżeczka przyprawy grill.
Udekoruj klinem pomidorowym i, w razie potrzeby, gałązką kolendry.