Roll-upy z indyka
Roll-upy z indykiem mogą być dobrym przepisem na poszerzenie pudełka z przepisami na hor d'oeuvre. Ten przepis jest przeznaczony dla 10 osób i kosztuje 1,15 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 188 kalorii, 13 g białka i 6 g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis i mogę powiedzieć, że był strzałem w dziesiątkę. Udaj się do sklepu i kup oregano, majonez, koperek i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 33%. Ten wynik nie jest zbyt wysoki. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak Roll-upy z indyka meksykańskiego, Roll-upy z warzywami i indykiem oraz Roll-upy z brokułami i indykiem.
Instrukcje
W małej misce połącz pierwsze sześć składników; ubijaj, aż będzie gładkie.
Posypać cebulą; na wierzchu połóż indyka i sałatę.
Zwiń ciasno galaretkę; natychmiast podawaj.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Wino musujące i różowe wino musujące to świetny wybór do przystawek. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Kremowa sherry NV Solera z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Kremowe sherry NV Solera
Kremowe sherry Solera ma olśniewający bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, aromaty słodko solonych orzechów i brązowych przypraw niosą ze sobą złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym finiszem.