Roladki z flądry z pomidorkami koktajlowymi i szpinakiem

Roladki z flądry z pomidorkami koktajlowymi i szpinakiem
Roladki z flądry z pomidorkami koktajlowymi i szpinakiem to bezmleczne i pescatariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 238 kalorii, 24g białka, oraz 7G tłuszczu. Na $3.55 za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soli, szalotki, pietruszki z płaskim liściem i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Niezbędne Na Co Dzień: Roladki Z Flądry I Szpinaku, Orzo ze szpinakiem i pomidorkami koktajlowymi, oraz Pasternak, Szpinak I Pomidorki Koktajlowe.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Rozgrzać 1 łyżeczkę oleju na małej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodaj szalotki; smażyć 3 minuty lub do miękkości i lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
4
Dodaj czosnek; smażyć 30 sekund. Mieszanka szalotka łyżka do robota kuchennego.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
5
Dodaj 1/2 szklanki pomidorów, natkę pietruszki, sok, 1/4 łyżeczki soli, 1/4 łyżeczki pieprzu i Old Bay przyprawy; proces tylko do połączenia. Łyżka szalotki mieszaniny do miski; wymieszać w panko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Old BayPrzyprawa Old Bay
PomidorPomidor
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SzalotkaSzalotka
PieprzPieprz
SokSok
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
6
Umieść każdy filet między arkuszami 2 folii o dużej wytrzymałości; Funt do grubości 1/2 cala za pomocą młotka do mięsa lub małej ciężkiej patelni. Łyżka około 1 1/2 łyżki mieszanki szalotki na małym końcu każdego filetu. Zaczynając od małego końca, zwiń galaretkę; zabezpiecz wykałaczkami. Ułóż rolki na patelni z galaretką pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
SzalotkaSzalotka
GalaretkaGalaretka
RolkaRolka
MięsoMięso
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Meat TenderizerMeat Tenderizer
WykałaczkiWykałaczki
PatelniaPatelnia
7
Skropić 2 łyżkami oleju, posypać 1/8 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
8
Dodaj pozostałe 1/2 szklanki pomidorów i wina na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Piec w temperaturze 400 przez 25 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatków podczas testowania widelcem lub do pożądanego stopnia doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Ciepło Pozostałe 1 1/2 łyżeczki oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu. Stopniowo dodawać szpinak; smażyć przez 3 minuty lub aż szpinak zwiędnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzpinakSzpinak
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
11
Zdjąć z ognia; posypać pozostałą 1/8 łyżeczki soli i pozostałą 1/8 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
SólSól
12
Wyjąć ryby i pomidory z piekarnika; wyrzucić wino.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
RybyRyby
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
13
Podawać ryby i pomidory na szpinaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
SzpinakSzpinak
RybyRyby
14
Nuta wina: delikatny smak flądry nabiera wyrafinowanego smaku dzięki ziołowo-cierpkiemu charakterowi szpinaku i pomidorów. To takie danie, które Włosi uwielbiają poślubić z wytrawnym włoskim białym winem jak vermentino. Z nutą dzikich ziół i chrupiącą mineralną tang, vermentino jest doskonale zbilansowane do dania z owoców morza, jak to. Spróbuj Antinori Vermentino. The 2005 is about $ - Karen MacNeil
Składniki, których będziesz potrzebować
Wino BiałeWino Białe
FlądraFlądra
PomidorPomidor
Owoce MorzaOwoce Morza
SzpinakSzpinak
ZiołaZioła
KościKości
WinoWino

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Menage Trois Limelight Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 11 dolarów za butelkę.
Menage a Trois Limelight Pinot Grigio
Menage a Trois Limelight Pinot Grigio
Ménage à Trois Limelight rzuca światło na orzeźwiające cytrusowe smaki w najbardziej olśniewający sposób. Limelight to nowa gwiazda z seksownymi aromatami kwiatu pomarańczy, które prowadzą do pikantnej limonki i przepysznych smaków jabłek Granny Smith, które sprawiają, że jesteś pucker up. Nutę wiciokrzewu i mineralności równoważą wyraźne nuty cytrusowe, zanim zasłony opadną, z orzeźwiającym, chrupiącym wykończeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia27
Magazyn