Roladka Dyniowa Babci Kat

Roladka Dyniowa Babci Kat
Babcia Kat's Pumpkin Roll to wegetariański przepis na lakto ovo składający się z 10 porcji. Ten deser ma 308 kalorii, 4 g białka i 14 g tłuszczu na porcję. Za 69 centów za porcję ten przepis pokrywa 8% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką sodę oczyszczoną, masło, puree z dyni i kilka innych składników, możesz to zrobić. Można się nim delektować o każdej porze, ale szczególnie smakuje na Święto Dziękczynienia. Ten przepis przypadł do gustu 1 smakoszom i kucharzom. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 21%. Wynik ten jest raczej zły. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także: „Not Your Granny's” Pumpkin Pie Minis, Roll Roll Pumpkin Cheesecake i Pumpkin Cheesecake Francuskie tosty z sosem dyniowym.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Nasmaruj tłuszczem i mąką formę do bułek galaretkowych lub blachę do ciastek o wymiarach 9 x 13 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Filiżanek Lodów Kawowych, Zmiękczonych5 Filiżanek Lodów Kawowych, Zmiękczonych
1 1/8 W. Biały Cukier1 1/8 W. Biały Cukier
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
2 Opakowania Podgrzewają I Serwują Odrywane Bułki (24 Bułki)2 Opakowania Podgrzewają I Serwują Odrywane Bułki (24 Bułki)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tubki) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z CukremTubki) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Cukrem
Sznurek Kuchenny Lub Sznurek RzeźniczySznurek Kuchenny Lub Sznurek Rzeźniczy
1/8 łyżeczki Gałki Muszkatołowej, Mielonej I Więcej, Do Przyprawienia1/8 łyżeczki Gałki Muszkatołowej, Mielonej I Więcej, Do Przyprawienia
2
W dużej misce wymieszaj mąkę, cukier, sodę oczyszczoną i przyprawę do ciasta dyniowego. Wymieszaj puree z dyni, jajka i sok z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dużą Lub Cukinię, Przekrój Wzdłuż Na ćwiartki I Pokrój Na Kawałki O Grubości 1/2 CalaDużą Lub Cukinię, Przekrój Wzdłuż Na ćwiartki I Pokrój Na Kawałki O Grubości 1/2 Cala
Dynia KonserwowaDynia Konserwowa
2 łyżki Papryki2 łyżki Papryki
Nieobrane Kwaśne Jabłka, Pokrojone W JulienneNieobrane Kwaśne Jabłka, Pokrojone W Julienne
1 1/8 W. Biały Cukier1 1/8 W. Biały Cukier
32 Duże Pianki Marshmallow, Przekrojone Na Pół32 Duże Pianki Marshmallow, Przekrojone Na Pół
Dodatkowy Klarowny Ekstrakt WaniliowyDodatkowy Klarowny Ekstrakt Waniliowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Glazura śliwkowaGlazura śliwkowa
3
Wlać mieszaninę do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/8 łyżeczki Gałki Muszkatołowej, Mielonej I Więcej, Do Przyprawienia1/8 łyżeczki Gałki Muszkatołowej, Mielonej I Więcej, Do Przyprawienia
4
Rozprowadź mieszaninę równomiernie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Otarta I Sok Z 1/2 Cytryny1 Cytryna, Otarta I Sok Z 1/2 Cytryny
5
Piec w temperaturze 375 stopni F (190 stopni C) przez 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek Kuchenny Lub Sznurek RzeźniczySznurek Kuchenny Lub Sznurek Rzeźniczy
6
Na blacie rozłóż wilgotny lniany ręcznik, posyp go cukrem pudrem i na ręcznik obróć ciasto. Ostrożnie zwiń ręcznik (wzdłuż) z ciastem.
Składniki, których będziesz potrzebować
32 Duże Pianki Marshmallow, Przekrojone Na Pół32 Duże Pianki Marshmallow, Przekrojone Na Pół
2 Opakowania Podgrzewają I Serwują Odrywane Bułki (24 Bułki)2 Opakowania Podgrzewają I Serwują Odrywane Bułki (24 Bułki)
7
Połóż ciasto w ręczniku na kratce do studzenia i pozostaw do ostygnięcia na 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Puszki (16 Uncji Każda) Lukru Waniliowego3 Puszki (16 Uncji Każda) Lukru Waniliowego
8
Zrób lukier: w średniej misce wymieszaj serek śmietankowy, masło, wanilię i cukier drewnianą łyżką lub mikserem elektrycznym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Nadzienia Do Ciasta Jagodowego, PodzielonaPuszka Nadzienia Do Ciasta Jagodowego, Podzielona
Opcjonalnie Wiórki KokosoweOpcjonalnie Wiórki Kokosowe
1 Opakowanie Suchych Drożdży Szybko Rosnących1 Opakowanie Suchych Drożdży Szybko Rosnących
1 łyżeczka Wanilii (najlepiej Jasnej)1 łyżeczka Wanilii (najlepiej Jasnej)
32 Duże Pianki Marshmallow, Przekrojone Na Pół32 Duże Pianki Marshmallow, Przekrojone Na Pół
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Około 1,5 Uncji (43 Gramów) CukruOkoło 1,5 Uncji (43 Gramów) Cukru
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
Glazura śliwkowaGlazura śliwkowa
9
Gdy ciasto ostygnie po 20 minutach, rozwiń je i posmaruj lukrem. Natychmiast zwiń ponownie (tym razem nie w ręcznik) i owiń folią spożywczą. Ciasto przechowuj w lodówce lub zamroź w folii aluminiowej na okres do 2 tygodni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Otarta I Sok Z 1/2 Cytryny1 Cytryna, Otarta I Sok Z 1/2 Cytryny
1 łyżeczka Wanilii (najlepiej Jasnej)1 łyżeczka Wanilii (najlepiej Jasnej)
2 Opakowania Podgrzewają I Serwują Odrywane Bułki (24 Bułki)2 Opakowania Podgrzewają I Serwują Odrywane Bułki (24 Bułki)
Z Migdałami (3,52 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (3,52 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szalotki, Pokrojone W Cienkie Ukośne Plasterki4 Szalotki, Pokrojone W Cienkie Ukośne Plasterki
1-2/3 Szklanki Półsłodkich Kawałków Czekolady1-2/3 Szklanki Półsłodkich Kawałków Czekolady
10
Tuż przed podaniem ciasto pokroić w plasterki.

Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti

Kremowe sherry, porto i Moscato d'Asti to moje ulubione bułeczki dyniowe. Powszechną zasadą łączenia win jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery świetnie komponują się z Moscato d'Asti, orzechowe z kremową sherry, a desery karmelowe lub czekoladowe dobrze komponują się z portem. Blanc de Bleu Cuvee Mousseux z oceną 4,2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu to kalifornijskie wino klasy premium Chardonnay z dodatkiem nuty jagód i delikatne wino musujące zarezerwowane na niezapomniane uroczystości. Oferuje uwodzicielskie smaki i świeżą, aromatyczną musację - wyraziście pastelową jagodami. Wszystko to zamknięte jest w imponująco seksownej butelce o gustownym stylu. Owoce Blanc de Bleu uprawiane są w cichych winnicach Północnej Kalifornii, znanych z chłodnej i przejrzystej bryzy – idealne warunki dla ekskluzywnych winogron i gleb, które podkreślają głęboko cechy smakowe. To wino musujące dobrze komponuje się z przystawkami, sushi i bardzo lekkimi posiłkami.
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Magazyn