Rolada Cytrynowa

Rolada Cytrynowa
Rolada cytrynowa może być tylko Europejska przepis, którego szukasz. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 151 kalorii. Ten przepis służy 40. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z wanilii, skórkę z cytryny, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Rolada Cytrynowa, Rolada Cytrynowo-Kokosowa, oraz Rolada migdałowo-cytrynowa bezowa.

Instrukcje

1
Żelatynę posypać 1 łyżką. sok z cytryny w misce. Ustaw sito na misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Pozostałe składniki wymieszać w ciężkim rondlu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Umieścić na średnim ogniu i gotować, stale mieszając, aż wystarczająco grube, aby pokryć tył łyżki, 7 do 10 minut. Nie gotować.
4
Wyjąć z ognia; wymieszać żelatynę, aż będzie gładka. Przecedzić do miski. Wyrzucić ciała stałe. Przykryj miskę folią, naciskając na powierzchnię. Schłodzić do firmy, co najmniej 4 godziny. (Można dokonać do 5 dni wcześniej. Przechowywać w lodówce.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
1
Umieść stojak w dolnej trzeciej części piekarnika; rozgrzej do 191°. linia 15-by-10 1/2-calowy obramowane blachy do pieczenia z pergaminem, pozwalając krawędzie powiesić przez 2 cali na krótkich końcach. Mgiełka w sprayu do gotowania; pył z mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Mąkę, proszek do pieczenia i sól ubić do połączenia. W dużej misce, za pomocą miksera elektrycznego na średniej prędkości, ubij jajka, cukier i ekstrakty, aż będą grube, około 5 minut. Połowę mieszanki mąki przesiać na wierzchu; delikatnie złożyć. Powtórzyć z pozostałą mieszaniną mąki. Złożyć w maślance.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Pełnego Mleka Lub Więcej W Razie Potrzeby1/2 Szklanki Pełnego Mleka Lub Więcej W Razie Potrzeby
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Rozłóż ciasto równomiernie na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
4
Piec, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, 12 do 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
5
Usuń do stojaka z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
6
Uruchom nóż wokół krawędzi ciasta; ostudzić 5 minut. Przesiać 1 1/2 Łyżki. cukier na torcie; przykryć czystym ręcznikiem. Ustaw blachę do pieczenia na ręczniku; Odwróć ciasto na ręcznik.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
7
Usuń arkusz. Delikatnie odkleić pergamin.
8
Ciasto posypać pozostałym cukrem cukierniczym. Przyciąć ostre krawędzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
9
Zwinąć ciasto ręcznikiem, zaczynając od 1 krótkiego końca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
10
Miejsce na stojaku, szew stronie w dół.
11
Ostudzić przez 15 minut.
12
Dodać lukier: za pomocą miksera elektrycznego, ubić masło i cukier na średniej prędkości do światła, o 1 minutę. Zeskrobać miskę. Z mikserem na niskim, ubić w twarogu, aż nie pozostaną grudki, około 2 minut. (Nie przesadzaj.) Wymieszać ze skórką i wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowegoOpakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
13
Delikatnie rozwiń ciasto.
14
Rozprowadzić z 1 filiżanką nadzienia, pozostawiając 1-calową granicę na 1 krótkich końcach. (Zostanie Ci wypełnienie; przykryj i ochłoń.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
15
Zwinąć ciasto z powrotem do góry, zaczynając od końca od napełniania równo do krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
16
Przełożyć na talerz, szew w dół.
17
Rozłóż lukier ze wszystkich stron. Przykryć folią; przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
18
Odstawić w temperaturze pokojowej na 15 minut.
19
W razie potrzeby udekoruj truskawkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki

Składniki

11 funt cukinii,1/2 szklanki pełnego mleka lub więcej w razie potrzeby1/2 szklanki pełnego mleka lub więcej w razie potrzeby796 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimaślanka w temperaturze pokojowejmaślanka w temperaturze pokojowej3556 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkicukier dla cukiernikówcukier dla cukierników3(zima)cukier dla cukiernikówcukier dla cukierników454Orzechy dowolne (posiekane)serek śmietankowy, w temperaturze pokojowej, pokrojony na kawałkiserek śmietankowy, w temperaturze pokojowej, pokrojony na kawałki3largesjaja w temperaturze pokojowejjaja w temperaturze pokojowej3largesjaja pobijanejaja pobijane1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimąka uniwersalnamąka uniwersalna11 funt cukinii,żelatyna w proszkużelatyna w proszku11 funt cukinii,wyciąg z cytrynywyciąg z cytryny1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 szalotka, starta lub posiekana1 szalotka, starta lub posiekana1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)srebrne nonpareilesrebrne nonpareile11 funt cukinii,drobno starta skórka z cytrynydrobno starta skórka z cytryny1szczyptaSzczypta soliSzczypta soli283Orzechy dowolne (posiekane)truskawki, połówki, opcjonalnietruskawki, połówki, opcjonalnie1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiŻółto-zielona lukrecja sznurkowataŻółto-zielona lukrecja sznurkowata8(zima)(1 kij) niesolone masło pokrojone w kostkę(1 kij) niesolone masło pokrojone w kostkę8(zima)(1 kij) niesolone masło, w temperaturze pokojowej, pokrojone w kostkę(1 kij) niesolone masło, w temperaturze pokojowej, pokrojone w kostkę01 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.6 uncji wysokiej jakości niesłodzonej czekolady, grubo posiekanej6 uncji wysokiej jakości niesłodzonej czekolady, grubo posiekanej11 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.6 uncji wysokiej jakości niesłodzonej czekolady, grubo posiekanej6 uncji wysokiej jakości niesłodzonej czekolady, grubo posiekanej

Polecane wino: Dornfelder, Riesling

Dornfelder i Riesling są moim najlepszym wyborem dla niemieckiego. Piwo może wydawać się naturalnym wyborem dla niemieckiego jedzenia, ale niemiecki riesling wspaniale komponuje się z owocami morza i sznyclem, podczas gdy niemiecki czerwony Dornfelder dobrze komponuje się z wołowiną i mięsem z dziczyzny. Możesz spróbować Weingut Fritz Windisch Heimersheimer Rotenfels Dornfelder. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 14 dolarów za butelkę.
Weingut Fritz Windisch Heimersheimer Rotenfels Dornfelder
Weingut Fritz Windisch Heimersheimer Rotenfels Dornfelder
Bardzo smaczne, mocne wino o wyraźnym aromacie i bogatym ciemnoczerwonym kolorze. Ma pyszny smak wiśni, czerwonych jagód i śliwek z przyzwoitymi, gładkimi taninami. Jego słodycz jest przyjemna i harmonijna, co sprawia, że jest przyjemna dla miłośników niezbyt wytrawnych win.Wyśmienity towarzysz deserów i serów, ale także dań grillowanych i wędzonych. Jest to również wino do przyjemności i bardzo smaczna nocna Czapka
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje40
Ocena Zdrowia0
Magazyn