Risotto Z Orzechami Włoskimi I Zimową Zielenią

Risotto Z Orzechami Włoskimi I Zimową Zielenią
Risotto z orzechami włoskimi i zimową zielenią to bezglutenowe przystawka. Jedna porcja zawiera 510 kalorii, 12g białka, oraz 27 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.76 za porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Zima będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka orzechów włoskich, parmezan reggiano, Wino i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Buraczane Risotto z zieleniną, kozim serem i orzechami włoskimi, Risotto alla Zucca (risotto do squasha zimowego), oraz Sałatka Zimowa z prażonymi orzechami włoskimi.
TrudnośćNormalny
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia37
Magazyn