Risotto Z Jabłkami I Orzechami

Risotto Z Jabłkami I Orzechami
Risotto jabłkowo-orzechowe to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 778 kalorii, 17g białka, oraz 32G tłuszczu. Na 3,52 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 14 powie, że trafił w sedno. Mieszanka LT wywar warzywny, oliwa z oliwek, fetan i / lub kozi ser, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Sprawdza się jako danie główne. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Risotto Orzechowe Z Prażonymi Szparagami, Risotto z porem, kapustą Sabaudią i orzechami, oraz Prawie znane: medaliony z piersi kurczaka faszerowane na risotto z kapustą i jęczmieniem orzechowym dla podobnych receptur.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia42
Magazyn