Rewelacyjny Wolno Gotowany Mostek Wołowy

Rewelacyjny Wolno Gotowany Mostek Wołowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu żydowskich przepisów, więc spróbuj rewelacyjnego wolno gotowanego mostku wołowego. Ten przepis służy 10 i kosztuje $4.22 za porcję. Jedna porcja zawiera 513 kalorii, 50g białka, oraz 27 g tłuszczu. Sprawdza się jako dość drogie danie główne dla Chanuka. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. 612 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz czosnek, pieprz mielony, pieprz cayenne i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 5 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowite spoonacular wynik 93%. Spróbuj Wolno Gotowany Mostek Wołowy, Wolno Gotowany Mostek Wołowy, oraz Wolno Gotowany Mostek Wołowy Z Grilla dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Wymieszać paprykę, czosnek w proszku, czarny pieprz, sól morska, i pieprz cayenne w misce, aż dokładnie połączone. Odstawić mieszankę przypraw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
Ser Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W PlasterkiSer Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W Plasterki
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona CebulaDo Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu; gotować i mieszać grzyby i szalotki, aż grzyby uwolnią swój płyn, 5 do 8 protokół. Odstawić mieszankę grzybową na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
4
Roztopić 1/4 szklanki margaryny na dużej patelni na średnim ogniu i wymieszać 1/4 szklanki sosu Worcestershire. Rub mostek wołowy dokładnie z mieszanką przypraw; umieścić mostek do margaryny i sos Worcestershire.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Do 16 Bułek Kanapkowych12 Do 16 Bułek Kanapkowych
Mostek WołowyMostek Wołowy
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
5
Brąz mostek dobrze ze wszystkich stron, około 5 minut na stronę. Jak sos Worcestershire gotuje się na mostku, wlać więcej, o 1/2 puchar na raz, aż 1 1/2 Puchar sos Worcestershire został dodany.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Do 16 Bułek Kanapkowych12 Do 16 Bułek Kanapkowych
6
Umieść stojak w ciężkim piecu holenderskim; umieść mostek na stojaku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
7
Wlać sos Worcestershire Pan kapie, czerwone wino, woda, czosnek, i bulion wołowy. Top mostek z mieszaniną grzybów.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Do 16 Bułek Kanapkowych12 Do 16 Bułek Kanapkowych
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Sproszkowane Nasiona LubczykuSproszkowane Nasiona Lubczyku
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
8
Mżawka 1 łyżka sos Worcestershire na grzyby i top z 2 łyżki pokrojone niesolonej margaryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Do 16 Bułek Kanapkowych12 Do 16 Bułek Kanapkowych
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
9
Przykryć holenderski piekarnik i piec mostek w nagrzanym piekarniku przez 3 godziny. Zmniejszyć ogień do 300 stopni F (150 stopni C) i piec 1 więcej godzin. Obniżyć temperaturę piekarnika do 225 stopni F (105 stopni C) i piec 1 dodatkową godzinę. Podlewać patelnią co godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
10
Pozostawić mostek na około 20 minut przed krojeniem cienko przez ziarno.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruszki Azjatyckie, Każda, UmyteGruszki Azjatyckie, Każda, Umyte
11
Podawać z sosem z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 5 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia34
Magazyn