Rewelacyjny Wolno Gotowany Mostek Wołowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu żydowskich przepisów, więc spróbuj rewelacyjnego wolno gotowanego mostku wołowego. Ten przepis służy 10 i kosztuje $4.22 za porcję. Jedna porcja zawiera 513 kalorii, 50g białka, oraz 27 g tłuszczu. Sprawdza się jako dość drogie danie główne dla Chanuka. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. 612 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz czosnek, pieprz mielony, pieprz cayenne i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 5 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowite spoonacular wynik 93%. Spróbuj Wolno Gotowany Mostek Wołowy, Wolno Gotowany Mostek Wołowy, oraz Wolno Gotowany Mostek Wołowy Z Grilla dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Wymieszać paprykę, czosnek w proszku, czarny pieprz, sól morska, i pieprz cayenne w misce, aż dokładnie połączone. Odstawić mieszankę przypraw na bok.
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu; gotować i mieszać grzyby i szalotki, aż grzyby uwolnią swój płyn, 5 do 8 protokół. Odstawić mieszankę grzybową na bok.
Roztopić 1/4 szklanki margaryny na dużej patelni na średnim ogniu i wymieszać 1/4 szklanki sosu Worcestershire. Rub mostek wołowy dokładnie z mieszanką przypraw; umieścić mostek do margaryny i sos Worcestershire.
Brąz mostek dobrze ze wszystkich stron, około 5 minut na stronę. Jak sos Worcestershire gotuje się na mostku, wlać więcej, o 1/2 puchar na raz, aż 1 1/2 Puchar sos Worcestershire został dodany.
Umieść stojak w ciężkim piecu holenderskim; umieść mostek na stojaku.
Wlać sos Worcestershire Pan kapie, czerwone wino, woda, czosnek, i bulion wołowy. Top mostek z mieszaniną grzybów.
Mżawka 1 łyżka sos Worcestershire na grzyby i top z 2 łyżki pokrojone niesolonej margaryny.
Przykryć holenderski piekarnik i piec mostek w nagrzanym piekarniku przez 3 godziny. Zmniejszyć ogień do 300 stopni F (150 stopni C) i piec 1 więcej godzin. Obniżyć temperaturę piekarnika do 225 stopni F (105 stopni C) i piec 1 dodatkową godzinę. Podlewać patelnią co godzinę.
Pozostawić mostek na około 20 minut przed krojeniem cienko przez ziarno.
Podawać z sosem z patelni.