Ravioli z dzikich grzybów z bakłażanem i kozim serem

Ravioli z dzikich grzybów z bakłażanem i kozim serem
Ravioli z dzikich grzybów z bakłażanem i kozim serem wymaga z grubsza 25 minut od początku do końca. To danie główne ma 511 kalorii, 24g białka, oraz 29g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na $3.05 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 13 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać kozi ser, do, pomidory winorośli, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 83%, co jest super. Spróbuj Grzyby Dzikie-ser kozi, Omlety z pieczarkami i kozim serem, oraz Frittata z grzybami i kozim serem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść garnek wody na kuchence, aby zagotować makaron.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Czerwona Papryka (poszukaj Prostokątnej Papryki Polnej W Przeciwieństwie Do Małej Okrągłej Papryki)Słodka Czerwona Papryka (poszukaj Prostokątnej Papryki Polnej W Przeciwieństwie Do Małej Okrągłej Papryki)
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Przyciąć połowę skóry z bakłażana. Pozostawiając trochę skóry na dodadzą koloru i tekstury do naczynia. Małe, jędrne bakłażany nie są zbyt gorzkie, a gdy są twarde, nie wchłoną tyle oleju, więc nie muszą być solone i prasowane. Jeśli jednak zostawisz całą skórę, zwłaszcza gdy używasz bakłażana dla niemowląt, skóra obezwładnia smak miąższu,a konsystencja jest zbyt twarda.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Torebka świeżego Szpinaku1 Torebka świeżego Szpinaku
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
3
Podgrzej średnią patelnię nonstick na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
4
Pokroić bakłażana na kawałki wielkości 1 cala na 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Torebka świeżego Szpinaku1 Torebka świeżego Szpinaku
5
Dodaj 2 zwoje oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia na patelni, czosnek i bakłażan. Obróć i wrzuć bakłażana i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Torebka świeżego Szpinaku1 Torebka świeżego Szpinaku
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
6
Niech lekko brązowieje na brzegach, około 5 minut, a następnie zmniejszyć ogień do średnio niskiego i nadal gotować.
7
Dodaj sól i ravioli do wody makaronu i gotować na wolnym ogniu do package kierunkach, o 5 lub 6 protokół, aż po prostu miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
RavioliRavioli
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
8
Podczas gdy makaron gotuje, pomidory pokroić w kostkę i dodać je do bakłażana gotowania. Wyreguluj przyprawę solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
1 Torebka świeżego Szpinaku1 Torebka świeżego Szpinaku
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
9
Ugotowany makaron odcedzić i talerz pojedynczo lub na półmisku. Top z bakłażanem i pomidorami i całą bazylią i serem. Jeśli talerz indywidualnie, użyj 1/4 bazylii i 2 uncji sera, pokruszone, na porcję.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron GotowanyMakaron Gotowany
1 Torebka świeżego Szpinaku1 Torebka świeżego Szpinaku
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Ravioli można łączyć z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Spalletti Chianti rezerwowy Poggio Reale z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
To wspaniałe wino rezerwowe, produkowane wyłącznie z posiadłości Poggio Reale, jest wdzięcznym, aksamitnym winem o charakterystycznie ziemistych aromatach Sangiovese i dojrzałych, zrównoważonych smakach owocowych zrównoważonych odrobiną dębu.
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia27
Magazyn