Ravioli z dyni piżmowej: Agnolotti di Zucca może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 1,13 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 466 kalorii, 20g białka, oraz 16G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką pieprz, szpinak, jajko i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać pieprz, możesz podążać za tym daniem głównym z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 52%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Agnolotti di Zucca, Scapece Di Zucca – Marynowana Dynia Piżmowa, oraz Słodko-kwaśna dynia piżmowa - - - Zuccan w Agrodolcach dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
Wymieszaj dynię piżmową, ricottę, parmezan i skórkę pomarańczową. Dopraw solą, pieprzem i gałką muszkatołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszona żurawina Lub Posiekane Suszone Wiśnie Lub Mieszanka Obu
Skórka Pomarańczowa
Sos Pomidorowy Hunt's®
Przez Ciasto
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
8 (U-12) Krewetek
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
2
Posmaruj arkusz makaronu ubitym jajkiem i pokrój w 4-calowe kwadraty. Łyżka squash napełniania w środku makaronu placu i złożyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do Obierania
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
3
Pokrój nadmiar makaronu za pomocą okrągłej foremki do ciasta na kształt półksiężyca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mąka Uniwersalna Plus Dodatkowa Ilość W Razie Potrzeby
4
Umieść na posypanej mąką tacy.
5
Gotuj agnolotti w osolonej wodzie do miękkości, około 3 do 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Agnolotti
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
6
Odcedź i umieść na półmisku.
7
Dodaj masło i liście szałwii do średniej wielkości patelni do smażenia i umieść na średnim ogniu. Gotuj masło i szałwię, aż masło będzie złotobrązowe. Nałóż masło i szałwię na agnolotti i posyp płatkowanym parmezanem.