Ravioli Szpinakowe Z Sosem Pomidorowym

Ravioli Szpinakowe Z Sosem Pomidorowym
Ravioli ze szpinakiem w sosie pomidorowym może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 664 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.84 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 6 smakoszy i kucharzy. Sprawdza się jako danie główne. Mieszanka pomidorów w puszkach, oliwy z oliwek, koszernej soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Opiekane Ravioli z sosem szpinakowo-pomidorowym, Szpinak i Szwajcarski Chard ravioli Nudi na prostym sosie pomidorowym, oraz Szwajcarski Chard i szpinak ravioli Nudi w prostym sosie pomidorowym z " wspaniałych warzyw Włoch.

Instrukcje

1
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia. Tymczasem rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Dodać salami i czosnek i gotować, o 1 minutę. Zmiażdżyć pomidory na patelni rękami i gotować, aż lekko wyschnie, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Posiekany świeży JarmużPosiekany świeży Jarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
3
Dodaj zarezerwowany sok pomidorowy, bazylia, cukier, sól i pieprz do smaku. Zwiększyć ogień do wysokiej i gotować, aż sos zgęstnieje, o 5 protokół. Wymieszać w 3/4 szklanki wody i zmniejszyć ogień do średnio-niskie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
(zalecane: Sacramento)(zalecane: Sacramento)
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
4
Niech gotować na wolnym ogniu podczas gotowania ravioli.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
5
Dodać sól do wrzącej wody, następnie dodać ravioli i gotować zgodnie z zaleceniami etykiety; odcedzić. Podziel ravioli między płytkie miseczki, łyżka sosu na wierzchu i posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Dekoruj więcej bazylii.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
7
Zdjęcia Antonis Achilleos

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Ravioli w menu? Spróbuj sparować z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 57 dolarów.
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Intensywna rubinowa czerwień. Mocny i bogaty w pikantne i balsamiczne nuty, a następnie aromaty owoców czerwonych jagód. Delikatne, eleganckie taniny zachwycają podniebienie zapowiadając przyjemny i długi posmak.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Magazyn