Ravioli i gulasz z bakłażana
Przepis Ravioli i gulasz z bakłażana może zaspokoić śródziemnomorskie pragnienie w okolicy 55 minut. Na 1,63 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 455 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 110 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory z puszki, cukinię, bakłażan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cukinię, można śledzić to danie główne z Placki Deserowe Z Cukinii jako deser. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Gulasz z włoskiej wołowiny i Ravioli, Wolnowar Włoski Gulasz Ravioli, oraz Gulasz Z Bakłażana.
Instrukcje
Rozgrzać olej w 12-calowej patelni na średnim ogniu. Bakłażan ugotować w oleju 5 minut, od czasu do czasu mieszając. Wymieszać z pomidorami i bazylią.
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Przykryć i gotować na wolnym ogniu około 15 minut, mieszając raz lub dwa razy, aż bakłażan będzie miękki.
Wymieszać z wodą, cukinią i ravioli.
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Przykryć i dusić 10 minut, mieszając raz lub dwa razy, aż ravioli są miękkie.
Posypać serem. Przykryć i podgrzać około 5 minut lub do rozpuszczenia sera.