Ravioli di Castagne e Treviso (kasztan i Radicchio Ravioli)
Ravioli di Castagne e Treviso (kasztan i Radicchio Ravioli) może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Jedna porcja zawiera 1092 kalorie, 26g białka, oraz 47 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 4,41 zł / porcja, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Mieszanka masła, parmigiano plus 1/4 szklanki, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać ciasto filiżanki można śledzić to danie główne z Fudge Brownie Cupcakes with Cookie Dough lukier jako deser. Ten przepis od Foodnetwork ma 6 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Ravioli di Castagne e Treviso (kasztan i Radicchio Ravioli), Pasticcio di pappardelle al radicchio rosso di Treviso (pieczone Pappardelle z Treviso Radicchio), oraz Ravioli Kasztanowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Odsączone kasztany umieścić w 2-litrowym garnku z mlekiem i doprowadzić do wrzenia. Obniżyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż będzie bardzo miękka, około 1 godziny.
Wyjąć kasztany i odstawić płyn do gotowania. Kasztan dokładnie rozgnieść widelcem lub puree, aż będzie gładki w robocie kuchennym. W 12 do 14-calowej patelni saute rozgrzać olej aż do palenia.
Dodać treviso i gotować do miękkości i dość ciemny, o 8 protokół.
W dużej misce wymieszać razem puree z kasztanów, gotowane treviso, ricotta i Parmigiano, aż dobrze wymieszane.
Podstawowe ciasto makaronowe rozwałkować na najcieńszym ustawieniu i pokroić na 2-calowe kwadraty.
Umieść łyżeczkę nadzienia w środku połowy kwadratów i umieść pozostałe kwadraty na górze, tworząc kwadratowe ravioli. Ostrożnie przycisnąć krawędzie, aby zamknąć i odstawić do momentu, aż będzie gotowe do jedzenia. Doprowadzić 6 ćwiartek wody do wrzenia i dodać 2 łyżki soli. W 12 lub 14-calowej patelni saute roztopić masło na średnim ogniu. Upuść ravioli do wrzącej wody i gotować do miękkości, o 4 do 5 protokół.
Do masła dodać treviso i wymieszać.
Wyjmij ravioli z wrzącej wody i ostrożnie umieść na patelni z masłem. Wrzucić delikatnie na średnim ogniu, aż makaron jest dobrze ubrany i podawać natychmiast z tartym Parmigiano na boku.
Kopiec 3 1/2 szklanki mąki w środku dużej drewnianej deski do krojenia. Zrobić dobrze w środku mąki i dodać jajka i oliwę z oliwek. Za pomocą widelca ubijaj jajka i olej i zacznij włączać mąkę, zaczynając od wewnętrznej krawędzi studni.
W miarę poszerzania studni, wypychaj mąkę z podstawy Kopca, aby zachować kształt studni. Ciasto zbierze się, gdy połowa mąki zostanie włączona.
Zacznij ugniatać ciasto obiema rękami, używając dłoni. Gdy masz spójną masę, usuń ciasto z planszy i zeskrobać i wyrzucić resztki bitów. Lekko przełożyć płytę i kontynuować ugniatanie przez 6 minut. Ciasto powinno być elastyczne i trochę lepkie. Zawiń ciasto w plastik i pozostaw na 30 minut w temperaturze pokojowej.
Rolka lub kształt według potrzeb.