Quinoa Pilau
Quinoa Pilau wymaga ok. 1 godzina od początku do końca. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 4 i kosztuje 71 centów za porcję. Ta przystawka ma 266 kalorii, 6G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, zmielony cynamon, miętę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ryżowa komosa ryżowa pilau z koperkiem i pieczonymi pomidorami, Ketmia Jadalna (Okra) Pilau, oraz Ketmia Jadalna (Okra) Pilau.
Instrukcje
Doprowadzić wodę, 1/2 łyżeczka soli morskiej, i quinoa do wrzenia w rondlu; gotować, aż quinoa wchłania całą wodę, 15 do 20 protokół.
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu; gotować i mieszać cebulę i imbir, aż cebula jest lekko rumiane, 10 do 12 protokół.
Dodać cynamon i goździki; wymieszać do okrycia. Wymieszać gotowaną komosę ryżową.
Wyjąć patelnię z ognia; wymieszać miętę i kolendrę. Doprawić solą morską i czarnym pieprzem. Pozostawić mieszaninę do ostygnięcia; puch widelcem przed podaniem.
Dekoruj blanszowanymi migdałami.