Quiche z boczkiem i porem może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 284 kalorie, 7G białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka liści tymianku, sól i pieprz, ciężka śmietana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Dobrze sprawdza się jako poranny posiłek. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Quiche Z Bekonem I Porem, Quiche z boczkiem i porem, oraz Quiche z porem, pieczarkami i boczkiem.
Instrukcje
1
Zrobić skórkę: w robocie kuchennym, pulse 2 1/2 szklanki mąki z solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Mąka Uniwersalna
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
2
Dodać masło i pulsować, aż będzie wielkości małego groszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Groch
3
Dodaj żółtko i wodę z lodem i pulsuj, aż ciasto będzie zwilżone. Ciasto obrócić na obsypaną mąką powierzchnię roboczą i zagnieść 2 lub 3 razy, aż będzie gładkie. Pat ciasto na 2 dyski, zawijać w plastiku i przechowywać w lodówce do firmy, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
żółtko Jaja
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
4
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
5
Na posmarowanej mąką powierzchni rozwałkuj 1 krążek ciasta na 12-calową okrągłą. Ułóż ciasto na 10-calowej karbowanej patelni z wyjmowanym dnem bez rozciągania. Przyciąć nadmiar i użyć go do załatania wszelkich otworów. Przechowywać w lodówce skorupę tart przez 10 minut. Powtórzyć z pozostałym ciastem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Tarta
6
Wyłożyć skorupki tarty folią i wypełnić ciężarami ciasta lub suszoną fasolą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Suszona
Tarta Muszelki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
7
Zapiekać skorupki tarty przez 30 minut, aż wyschną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tarta Muszelki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
8
Wyjąć folię i masę ciasta i piec skórki przez około 15 minut dłużej, aż będą suche i złociste.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Folia Aluminiowa
9
Przenieść Patelnie tart do 2 solidne blachy do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
10
Tymczasem, aby nadzienie: w dużej patelni, gotować boczek na umiarkowanie dużym ogniu, mieszając, aż rumiane i chrupiące, o 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
11
Odcedzić boczek, pozostawiając na patelni 1 łyżkę tłuszczu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
12
Dodaj pory i tymianek na patelni, doprawić solą i białym pieprzem i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż pory zmiękną, ale nie rumiane, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biały Pieprz
Por
Tymianek
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
13
Przełożyć do miski i ostudzić. Wymieszać z boczkiem i serem.