QUESADILLAS z kurczaka z Serrano Chiles i białym cheddarem
QUESADILLAS z kurczaka z Serrano Chiles i Biały Cheddar może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.36 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 61g białka, 72 g tłuszczu, oraz w sumie 1112 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Jeśli masz olej roślinny, sok z limonki, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 72%. Spróbuj Salsa brzoskwiniowa z marynowaną czerwoną cebulą i Serrano Chiles, Nadziewane Chiles Poblano w białym ryżu (Arroz Blanco con Chiles Rellenos de Queso), oraz Zupa z kurczaka, kukurydzy i ziemniaków z Zielonym Chiles i serem Cheddar dla podobnych receptur.
Instrukcje
Udka kurczaka obficie doprawić solą i pieprzem.
Rozgrzać olej roślinny w dużym rondlu na dużym ogniu. Brąz kurczaka dobrze po obu stronach.
Kurczaka wyjąć i odstawić na bok. Zmniejsz ogień do średniego i podsmaż cebulę, czosnek, oregano i kminek przez kilka minut. Wymieszaj pomidory, sok z limonki, cukier i sól.
Dodać kurczaka z powrotem do sosu doprowadzić na wolnym ogniu, przykryć i gotować przez 45 protokół.
Wyjmij kurczaka z płynu do gotowania i pozwól odpocząć, aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć. Wyciągnij mięso z kości i wrzuć płynem do gotowania. Wyrzucić kości i skórę.
Pocierać patelnię żeliwną lekko olejem roślinnym i podgrzać nad średnim płomieniem.
Tortillę posypać serem. Na wierzch z kurczakiem, serranos i kolejną tortillą. Tosty z każdej strony na patelni, aż do ogrzania i ser całkowicie stopił. Powtórz z pozostałymi składnikami.