Quebec Marynowane Jajka

Quebec Marynowane Jajka
Quebec marynowane jajka to przystawka, która służy 12. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, paleolityczny i lakto ovo wegetariański przepis ma 72 kalorie, 6G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Za 39 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 6 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Allrecipes. Jeśli masz pod ręką liść laurowy, wodę, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 40 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Łaskotane różowe marynowane jajka lub ładne w różowych marynowanych jajkach, Jajka Marynowane, oraz Jajka Marynowane.

Instrukcje

1
Umieść jajka w średnim rondlu i zalej zimną wodą. Doprowadź wodę do wrzenia i natychmiast zdejmij z ognia. Przykryj i odstaw jajka w gorącej wodzie na 10 do 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Wyjmij z gorącej wody, ostudź i obierz.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
3
W gazę luźno owinąć goździki, korzeń imbiru, ziarna czarnego pieprzu i liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
ImbirImbir
Liście LauroweLiście Laurowe
GoździkiGoździki
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SernikSernik
4
Umieść w średnim rondlu z destylowanym białym octem, wodą i solą. Doprowadzić do wrzenia i kontynuować gotowanie 10 minut. Odrzuć owinięte przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Biały DestylowanyOcet Biały Destylowany
PrzyprawyPrzyprawy
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Umieść jajka w sterylnych pojemnikach. Przykryj gorącą mieszanką octu. Uszczelnij pojemniki. Schłodź w lodówce co najmniej 2 dni przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
JajkoJajko
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Magazyn