Pyszna Kremowa Jarmuż Z Pieczarkami

Pyszna Kremowa Jarmuż Z Pieczarkami
Need a bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawki? Pyszny kremowy jarmuż z pieczarkami może być super przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 4 i kosztuje 83 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 284 kalorie, 6G białka, oraz 27 g tłuszczu. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka soli i mielonego pieprzu, masło, jarmuż i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 54%, to danie jest solidne. Spróbuj Bezmięsny poniedziałek: zdrowe nadziewane grzyby z" kremową " kapustą, Jarmuż Śmietankowy, oraz Jarmuż śmietankowy z ciecierzycą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Masło ciepła w dużej patelni na średnim ogniu; gotować i wymieszać jarmuż i szalotka, aż jarmuż będzie miękki, o 5 protokół. Wymieszaj grzyby, śmietanę, ser Asiago, czosnek, sól i czarny pieprz do mieszanki jarmużu. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, aż śmietana zgęstnieje i grzyby są miękkie, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser AsiagoSer Asiago
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
JarmużJarmuż
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Magazyn