Puree Z Pasternaku
Puree z pasternaku wymaga mniej więcej 25 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 49g tłuszczu, oraz w sumie 505 kalorii. Kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. 37 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka oliwy z oliwek, tymianku, czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 50%. Podobne przepisy to Puree Z Pasternaku, Puree Z Pasternaku, oraz Puree Z Pasternaku.
Instrukcje
Pasternak włożyć do garnka, doprawić solą i zalać wodą.
Umieścić na średnim ogniu i doprowadzić do duszenia. Gotować do miękkości-końcówka noża do parkowania powinna łatwo przejść bez oporu, około 15 minut.
W średnim rondlu umieść krem, gałązki tymianku i ząbki czosnku na małym ogniu i wymieszaj na wolnym ogniu.
Odcedzić pasternak i zapas płynu do gotowania.
Pasternak umieścić w robocie kuchennym z masłem lub oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia i kilkoma łyżkami płynu do gotowania reserved. Rozpocznij proces i dodaj napiętą mieszankę śmietany. Doprawić solą i pieprzem, do smaku, i puree, aż będzie bardzo gładka.