Pumpkin Spice Brown Masło Lukier
Pumpkin Spice Brown Butter lukier może być tylko lukier, którego szukasz. Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis służy 24 i kosztuje 28 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 259 kalorii. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 11626 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony cynamon, brązowy cukier, cukier puder i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Pumpkin Spice White Chocolate Blondies with Brown Butter Maple lukier, Kahlua Pumpkin Spice Brownies z brązowym masłem i lukrem Kahlua, oraz Ciasto z dyni z lukrem z brązowego cukru dla podobnych receptur.
Instrukcje
2 patyczki masła umieścić w małym rondlu na średnim ogniu. Po rozpuszczeniu masła, od czasu do czasu obracaj patelnię sprawdzając kolor. Gdy masło jest rumiane, będzie pachniało orzechowo i będzie głęboki złoty brąz.
Wyjąć z ognia i pozostawić do całkowitego ostygnięcia do temperatury pokojowej.
Pozostały kij zmiękczonego masła umieścić w mikserze stojącym, ubijając do uzyskania kremowej konsystencji. Powoli ubić w rumianym maśle, aż do połączenia.
Dodać dynię, cynamon, gałkę muszkatołową i powoli dodawać cukier puder do uzyskania gęstej i pożądanej konsystencji. W razie potrzeby można dodać łyżki mleka do cienkich.Przechowywać w szczelnym pojemniku, aż będzie gotowy do mrozu.