Pumpkin Pie Blondies
Pumpkin Pie Blondies wymaga około 40 minut od początku do końca. Ten przepis służy 15 i kosztuje $2.01 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 803 kalorie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, puree z dyni, cukier cukierniczy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 40%, to danie nie jest tak ogromne. Spróbuj Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni, Dyniowe Blondies {Vegan + Paleo} + Zdrowa Dynia, oraz Babeczki Z Pumpkin Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Przygotuj patelnię o wymiarach 9x13 cali za pomocą sprayu do gotowania.
Uformuj skorupę ciasta, aby pasowała do patelni. Może być cienki w niektórych miejscach; to jest ok, po prostu postaraj się go jak najbardziej wyrównać.
Beat masło i brązowy cukier wraz z mikserem elektrycznym w dużej misce, aż będzie gładka. 1 jajko ubić na maśle, aż do całkowitego wymieszania; powtórzyć z drugim jajkiem.
W osobnej misce wymieszaj mąkę, przyprawę do ciasta z dyni, sodę oczyszczoną i sól.
Dodaj do mieszanki dyni i ubić, aby połączyć. Złożyć chipsy toffi i pekan do mieszaniny; wlać do skorupy pie.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty, 25 do 35 minut. Pył z cukrem cukierniczym.