Pudding Ryżowy Bez Cukru

Pudding Ryżowy Bez Cukru
Pudding ryżowy bez cukru to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 136 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Mieszanka ryżu, instant Vanilla budyń mix, mleko, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 41%. Spróbuj Mus Jabłkowy Bez Cukru, Szarlotka Bez Cukru, oraz Ciasteczka Serduszka Bez Cukru dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce, ubić mleko i budyń wymieszać przez 2 minuty lub aż lekko zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (ok32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (ok
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodać wanilię; dobrze wymieszać. Wymieszać z ryżem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
3
Podawać natychmiast lub przykryć i przechowywać w lodówce.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Magazyn