Przystawki Przepiórcze Jalapeno
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Jalapeno przepiórcze przekąski spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.97 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 767 kalorii, 31g białka, oraz 64G tłuszczu na porcję. Mieszanka pasków boczku, sos sałatkowy, papryka jalapeno i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Przystawki Paprykowe Jalapeno, Ser pokryty, boczek zawinięty Jalapeno Popper hamburgery z pieczonym majonezem Jalapeno, oraz Jalapeno Kettle Chip Crusted Chicken with Jalapeno Ranch dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokroić każdy Jalapeno pół na trzy długie paski.
Umieść pasek na szerokość w środku każdej piersi przepiórki; zwiń z krótkiego boku. Owiń każdy paskiem boczku i zabezpiecz wykałaczkami.
Umieść w dużej plastikowej torebce.
Dodaj sos sałatkowy; uszczelnij torbę i obróć się do płaszcza. Przechowywać w lodówce przez 8 godzin lub przez noc.
Odcedzić i wyrzucić marynatę. Przystawki grillowe, przykryte, na pośrednim średnim ogniu przez 16-20 minut lub do momentu, gdy soki przepiórcze będą czyste, a bekon chrupiący, okazjonalnie obracający się.