Przystawka Mini Ceviche
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów południowoamerykańskich,więc spróbuj przystawki Mini Ceviche. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 24 i kosztuje 88 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 44 kalorie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka pieprzu, papryka jalapeno, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 32 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 70%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Przystawka Mini Ceviche, Przystawka Mini Pizzan, oraz Mini Kubki Na Przystawki.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Połącz wszystkie składniki z wyjątkiem soku z limonki w naczyniu do pieczenia o płaskim dnie. Przykryj sokiem z limonki, upewniając się, że wszystkie ryby są zanurzone. Chill przez 2 godziny.
Pokrój limonki na pół przed wyciśnięciem soku do przepisu i wydrąż je po wyciśnięciu, tworząc filiżankę. Spłaszczyć dno kubka wapiennego, odcinając niewielką część u podstawy. Napełnić dużą ilością Ceviche.