Przepis na Irlandzki chleb sodowy Kariny - z Plamami

Przepis na Irlandzki chleb sodowy Kariny - z Plamami
Przepis na Irlandzki chleb sodowy Kariny - z Plamami jest bezglutenowe i wegańskie poranny posiłek. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 316 kalorii. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia o podwójnym działaniu, sok z cytryny, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. To będzie hit w Twoim dzień św. Patryka wydarzenie. Wiele osób naprawdę lubiło to europejskie danie. Ten przepis z glutenfreegoddess.blogspot.com posiada 250 fanów. Z łyżeczką wynik 51%, to danie jest dobre. Spróbuj Gulasz irlandzki z irlandzkim chlebem sodowym {Crock Pot}, Wyznanie # 56: jestem po części Irlandczykiem, a po części szalonym ... irlandzkim pszennym chlebem sodowym, oraz Irlandzki Chleb Sodowy dla podobnych receptur.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Magazyn