Nigdy nie można mieć zbyt wiele meksykańskich przepisów, więc dać przegrzebki z awokado Salsan spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, cały 30, i wegańskie przepis ma 348 kalorii, 4G białka, oraz 31 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 2,58 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz oliwę z oliwek, cebula, przegrzebki morskie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 64%. Spróbuj Przegrzebki z salsą z awokado, Przegrzebki Z Salsą Z Awokado, oraz Grillowane przegrzebki z salsą miodowo-awokado dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce, połączyć bazylii, sok z limonki, oliwa z oliwek, cebula, jalapeo i czosnek. Gumową szpatułką delikatnie złożyć awokado i doprawić solą i pieprzem.
Na dużej patelni, rozgrzać olej roślinny, aż się połysk. Sezon przegrzebki z solą i pieprzem i gotować na dużym ogniu, aż rumiane na zewnątrz, ale nadal rzadko w centrum, o 2 protokół na stronę.
Dodaj wodę i pomidory na patelni i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, skrobanie się wszelkie rumiane kawałki z dołu, aż woda zmniejszy się do 2 łyżki stołowe, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na przegrzebki. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay wino z 5 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay
"Nasze Indian Wells Chardonnay zapewnia atrakcyjny tropikalny charakter owoców typowy dla ciepłych miejsc, takich jak Wahluke Slope. Lubię ten dojrzały ananas Chardonnay i toffi maślane smaki i bogatą, kremową konsystencję. Spróbuj z przegrzebkami, krewetkami lub makaronem z bogatymi sosami."- Bob Bertheau