Przegrzebki z karczochami i pomidorami to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 161 kalorii. Na 3,23 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 4 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 11 minut. Mieszanka karczoch serca, Zatoka przegrzebki, pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Makaron Orzo z przegrzebkami, karczochami, pomidorami, fetą, Karczoch Jerozolimski Z Przegrzebkami, oraz Przegrzebki z topinamburem i masłem cytrynowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Gotować przegrzebki, cebula, sól, biały pieprz i czosnek w 10-calowej patelni nonstick na średnim ogniu 4 minut, często mieszając, aż przegrzebki są białe.
Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla przegrzebków. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Możesz spróbować Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 18 dolarów za butelkę.