Przegrzebki i fasolki z kremowym bekonem Vinaigrette

Przegrzebki i fasolki z kremowym bekonem Vinaigrette
Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 212 kalorii, 5G białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Jeśli 1,45 zł za porcję spada w budżecie, przegrzebki i fasolki Verts z kremowym bekonem Vinaigrette może być niesamowite bezglutenowe i pierwotne przepis do wypróbowania. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz bekon, koperek, śmietanę do ubijania i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Haricots Verts z ciepłym bekonem Vinaigrette, Haricots Verts i musztarda Vinaigrette, oraz Haricots Verts z ciepłą musztardą Vinaigrette.

Instrukcje

1
Smażone paski boczku w dużej patelni na średnim ogniu, aż brązowy i ostry. Za pomocą łyżki szczelinowej przełożyć boczek na ręczniki papierowe, aby osuszyć. Patelnia rezerwy i kapie.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
2
Fasolę gotować w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, aż będzie krucho-miękka, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Odcedzić; przenieść do dużej miski. Miskę przykrywamy luźno folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
4
Ciepła kapie w reserved patelni na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Posypać przegrzebki solą i pieprzem. Praca w partiach, dodać przegrzebki na patelni; gotować, aż zbrązowieje, o 2 protokół na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
PrzegrzebkiPrzegrzebki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Przełożyć do miski z fasolą; przykryć luźno folią. Patelnia rezerwowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
7
Whisk ocet, woda, i musztarda do kapieli w reserved patelni. Gotować na dużym ogniu, aż zmniejszy się o połowę, często mieszając i skrobanie się rumiane kawałki, o 7 protokół. Wymieszać ze śmietaną do ubijania; doprowadzić sos do wrzenia. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
MusztardaMusztarda
OcetOcet
SOSSOS
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrzepaczkaTrzepaczka
8
Dodaj boczek do miski z fasolą i przegrzebkami; delikatnie wymieszaj. Podzielić mieszaninę między 6 płyt.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzegrzebkiPrzegrzebki
BoczekBoczek
FasolaFasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
9
Skropić sosem, posypać koperkiem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
KoperKoper
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Magazyn