Przegrzebek z makaronem

Przegrzebek z makaronem
Need a bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i danie główne pescatarian? Przegrzebek i makaron wrzucić może być doskonały przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 120 kalorii. Na $2.5 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz przegrzebki bay, marchew, grzyby, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pat ' s Pasta Toss, Muszka Makaron Toss, oraz Kale Makaron Toss dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Płaszcz dużą patelnię nonstick sprayem do gotowania; dodać margarynę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
MargarynaMargaryna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Umieść na średnim ogniu, aż margaryna się roztopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
MargarynaMargaryna
3
Dodaj seler i następne 4 składniki; smażyć, aż chrupiące-miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
4
Dodaj przegrzebki i dalej 5 składników; gotować 5 do 7 minut lub aż przegrzebki są nieprzezroczyste, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzegrzebkiPrzegrzebki
5
Umieść makaron w dużej misce do serwowania; dodać mieszaninę przegrzebek, i wrzucić delikatnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzegrzebkiPrzegrzebki
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Podawać natychmiast.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia37
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn