Proste Szwajcarskie Serowe Fondue
Jeśli masz w pobliżu 20 minut do spędzenia w kuchni proste Szwajcarskie serowe Fondue może być niesamowite lacto ovo vegetarian przepis do wypróbowania. Za $2.2 za porcję, otrzymujesz danie główne, które serwuje 2. Jedna porcja tego dania zawiera około 31g białka, 24g tłuszczu i w sumie 640 kalorii. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Przynosi ci smak domu. Jeśli masz pod ręką mieloną musztardę, mąkę, chleb i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 67%. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Szwajcarskie Serowe Fondue, Szwajcarskie Serowe Fondue, oraz Szwajcarskie Serowe Fondue.
Instrukcje
W małej misce wymieszaj ser, mąkę, musztardę i gałkę muszkatołową. W małym rondelku podgrzej śmietanę i piwo na średnim ogniu, aż wokół boków rondla utworzą się bąbelki. Dodaj mieszankę serów. Doprowadzić tylko do delikatnego wrzenia; gotuj i mieszaj przez 1-2 minuty lub do połączenia i gładkości.
Przełóż do małego garnka do fondue i trzymaj w cieple.
Podawać z kostkami chleba.