Prażona fasola szparagowa i orzechy nerkowca
Prażona fasola szparagowa i orzechy nerkowca to bezglutenowe i wegańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 160 kalorii. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jeśli masz imbir, pieprz, szalotka, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 50%. Spróbuj Pieczony czosnek fasolka szparagowa z nerkowcami, Fasolka szparagowa z nerkowcami, oraz Sautà © ed zielona fasola i orzechy nerkowca dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wrzucić fasolkę szparagową z szalotki, imbir, olej sezamowy, sos sojowy, i suszone pokruszony czerwony pieprz.
Rozłóż w 13-x 9-calowym naczyniu do pieczenia, i piec, mieszając od czasu do czasu, 20 minut lub aż ostry-przetargu.
Wyjąć z piekarnika i posypać nerkowcami.