Pralinki, ciasto kawowo-śmietankowe

Pralinki, ciasto kawowo-śmietankowe
Pralinki, ciasto kawowo-śmietankowe wymaga ok. 1 godzina od początku do końca. Ten przepis służy 15 i kosztuje $1.34 za porcję. Jedna porcja zawiera 633 kalorie, 6G białka, oraz 38 g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać brązowy cukier, ciasto mix, pekan, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 19%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Truskawki i śmietankowy tort kawowy z waniliową glazurą z serem śmietankowym, Truskawki i śmietankowy tort kawowy z waniliową glazurą z serem śmietankowym, oraz Sernik pralinowo-śmietankowy.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmaruj i mąka jedną patelnię 9x13 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
Wymieszać ciasto, jajka, likier kawowy i olej w dużej misce i wymieszać na średniej prędkości przez około 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Likier KawowyLikier Kawowy
Ciasto MixCiasto Mix
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Wlać do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez około 25 minut (może się różnić). Zrobione, gdy ciasto wraca do dotyku lub wykałaczka włożona do środka wychodzi czysta. Odstawić na regał chłodzący.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
5
Aby pralinki: połączyć masło i brązowy cukier w małym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
PralinyPraliny
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
Podgrzać na średniej do średniej wysokości, stale mieszając. Doprowadzić do wrzenia przez 2 minuty, ponownie stale mieszając.
7
Wlać orzechy pekan i zdjąć z ognia. Wymieszać, a następnie natychmiast wlać praliny na ciasto. Fajne ciasto w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
PralinyPraliny
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
8
Aby lukier: połączyć mix budyń, mleko, ser śmietankowy, i nondairy bitą polewą, i ubić mikserem elektrycznym, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą PolewąBitą Polewą
Serek śmietankowySerek śmietankowy
32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (ok32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (ok
LukierLukier
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
9
Rozłóż na torcie. Gotowy do służby!
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje15
Ocena Zdrowia2
Magazyn