Pralinki, ciasto kawowo-śmietankowe
Pralinki, ciasto kawowo-śmietankowe wymaga ok. 1 godzina od początku do końca. Ten przepis służy 15 i kosztuje $1.34 za porcję. Jedna porcja zawiera 633 kalorie, 6G białka, oraz 38 g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać brązowy cukier, ciasto mix, pekan, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 19%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Truskawki i śmietankowy tort kawowy z waniliową glazurą z serem śmietankowym, Truskawki i śmietankowy tort kawowy z waniliową glazurą z serem śmietankowym, oraz Sernik pralinowo-śmietankowy.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmaruj i mąka jedną patelnię 9x13 cali.
Wymieszać ciasto, jajka, likier kawowy i olej w dużej misce i wymieszać na średniej prędkości przez około 2 minuty.
Wlać do przygotowanej patelni.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez około 25 minut (może się różnić). Zrobione, gdy ciasto wraca do dotyku lub wykałaczka włożona do środka wychodzi czysta. Odstawić na regał chłodzący.
Aby pralinki: połączyć masło i brązowy cukier w małym rondlu.
Podgrzać na średniej do średniej wysokości, stale mieszając. Doprowadzić do wrzenia przez 2 minuty, ponownie stale mieszając.
Wlać orzechy pekan i zdjąć z ognia. Wymieszać, a następnie natychmiast wlać praliny na ciasto. Fajne ciasto w lodówce.
Aby lukier: połączyć mix budyń, mleko, ser śmietankowy, i nondairy bitą polewą, i ubić mikserem elektrycznym, aż dobrze wymieszane.
Rozłóż na torcie. Gotowy do służby!