Jajka Zapiekane Boczkiem
Jajka zapiekane na bekonie mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 66 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 24. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. 155 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Mieszanka boczku, jajka, sos ranczo i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 17%. Spróbuj Parsi Deviled Eggs - Indian inspirowane deviled jajka mają kolendry, sok z limonki i miód w nich, aby je pyszne, Jajka zapiekane z boczkiem, oraz Jajka Zapiekane Boczkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść jajka w rondlu w jednej warstwie i napełnij wodą, aby przykryć jajka o 1 cal. Przykryć rondel i doprowadzić wodę do wrzenia na dużym ogniu.
Wyjąć z ognia i pozostawić jaja w gorącej wodzie na 15 minut.
Drenaż. Jajka schłodzić pod zimną bieżącą wodą. Obrać po wystygnięciu. Połowę jajek przekrój wzdłuż i zgarnij żółtka do miski. Żółtka rozgnieść widelcem.
Gotować boczek w dużej, głębokiej patelni na średnim ogniu, aż równomiernie rumiane, o 10 protokół.
Osuszyć na wyłożonym ręcznikiem papierowym talerzu; posiekać raz ostygnie.
Dodać do żółtek z sosem ranch. Łyżka mieszaniny do połówek białka jaja. Ułóż na tacy i przechowywać w lodówce co najmniej 30 minut przed podaniem.