Sos spaghetti z zamrażarki Stephanie
Sos spaghetti z zamrażarki Stephanie może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji sosów. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 329 kalorii. Ten przepis służy 6. Na $1.94 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Mieszanka bazylii, pasty pomidorowej, oregano i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 65%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Spaghetti Squash Lasagne ~ Przyjazny Dla Zamrażarek, Dip taco Stephanie, oraz ...z kuchni Stephanie.
Instrukcje
W powolnej kuchence saute razem cebulę, czosnek, zielony pieprz,i olej roślinny. Gotować, aż cebula będzie przezroczysta.
Dodaj posiekane pomidory, oregano, bazylia, pietruszka, cukier, sól i zmielony czarny pieprz. Gotować przez 2 do 3 godzin na małym ogniu. Często mieszaj.
Wlać sos do pojemników zamrażalniczych wielkości kwarty. Przechowywać w zamrażarce.
Gotowy do użycia sos wymieszać z puszką koncentratu pomidorowego.