Pożywny bochenek nadziewany kiełbasą
Przepisów na dodatki do dań nigdy za wiele, więc wypróbuj pożywny bochenek nadziewany kiełbasą. Jedna porcja zawiera 531 kalorii, 26 g białka i 32 g tłuszczu. Za 2,2 dolara za porcję ten przepis pokrywa 31% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6 osobom. Niewiele osób robiło ten przepis i 1 powiedziałbym, że był strzałem w dziesiątkę. Jeśli masz pod ręką ser cheddar, masło, chrupiący bochenek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 65%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Bochenek nadziewany kiełbasą, Bochenek nadziewany kiełbasą i Bochenek francuski nadziewany kiełbasą.
Instrukcje
Na małej patelni smaż kiełbasę na średnim ogniu, aż przestanie być różowa; odpływ. Rozwiń ciasto i wklep w 14-calowy placek. x 12 cali prostokąt.
Posypać wzdłuż środka kiełbasą, serem Cheddar i szpinakiem. Doprowadź krawędzie ciasta do środka nad nadzieniem; uszczypnij szwy, aby je uszczelnić.
Ułożyć łączeniem do dołu na natłuszczonej blasze do pieczenia.
Posmaruj wierzch masłem; posypać parmezanem.
Piec w temperaturze 350° przez 20-25 minut lub do złotego koloru.
W razie potrzeby podawaj na ciepło z sosem do pizzy.