Powolna zapiekanka z kurczakiem i farszem
Powolna zapiekanka z kurczaka i farszu może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 22g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 270 kalorii. Na 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 13 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jeśli masz cebulę, paprykę, grzyby i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Z łyżeczką wynik 70%, to danie jest dobre. Spróbuj Powolna zapiekanka z kurczakiem i farszem, Powolna Zapiekanka Z Farszem Z Kurczaka, oraz Ciasto z kurczakiem i farszem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wlać mieszankę farszu do dużej miski; mieszać w pakiecie przypraw i wody do zwilżenia.
Wymieszaj kurczaka, cebulę, cukinię, paprykę i grzyby w oddzielnej dużej misce; wymieszaj śmietanę z rosołu. Łyżka połowę mieszanki kurczaka do 4-quart lub większej powolnej kuchence; top z połowy farszu. Powtórz warstwowanie z pozostałą mieszaniną kurczaka i farszem.
Gotuj na niskim poziomie, aż kurczak nie będzie już różowy w środku, a warzywa będą miękkie, 5 do 6 godzin (lub 2 1/2 do 3 godzin na wysokim).