Powolna kuchenka marokański mostek z czerwoną cebulą i morelowym kuskusem

Powolna kuchenka marokański mostek z czerwoną cebulą i morelowym kuskusem
Powolna kuchenka marokański mostek z czerwoną cebulą i morelowym kuskusem jest bezmleczne przepis z 4 porcjami. Na 4,78 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 693 kalorie, 55g białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. 181 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. To będzie hit w Twoim Chanuka wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 20 minut. Mieszanka wina, miodu, gałki muszkatołowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać kuskus, możesz podążać za tym daniem głównym z Mus Z Mango Kuskus jako deser. Wiele osób naprawdę lubiło to żydowskie danie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 96%, co jest spektakularne. Podobne przepisy to Powolna kuchenka marokański mostek z czerwoną cebulą i morelowym kuskusem, Wolnoopalaczowy mostek z cebulą, oraz Powolna kuchenka marokański przyprawiony gulasz z owocami i orzechami kuskus Pilaf # CampbellSauces.

Instrukcje

1
Ułóż kliny cebuli i pasternak na dnie wolnej kuchenki. Wołowinę doprawić solą i czarnym pieprzem. W małej misce połącz kolendrę, kminek, cynamon, czosnek w proszku i gałkę muszkatołową. Mieszankę przypraw Rub całą wołowinę. Ułóż wołowinę na cebuli i pasternaku w wolnej kuchence. Ułóż morele wokół wołowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
KolendraKolendra
MorelaMorela
CynamonCynamon
PasternakPasternak
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
CebulaCebula
KminekKminek
WołowinaWołowina
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
W małej misce ubij razem wino, bulion i miód.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
MiódMiód
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Wlać mieszaninę na wołowinę i warzywa. Przykryj i gotuj na niskim poziomie przez 6 do 8 godzin lub na wysokim przez 3 do 4 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
WołowinaWołowina
4
Kuskus gotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
KuskusKuskus
5
Podawać wołowinę, warzywa i morele na kuskusie.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
MorelaMorela
KuskusKuskus
WołowinaWołowina
6
Wlać dodatkowy sos z wolnej kuchenki i top z kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia56
Magazyn